Monteur elektrotechnische installaties

Ben jij een monteur in opleiding die hart heeft voor de evenementenbranche? En ben jij geïnteresseerd in montage, demontage en onderhoud van elektrotechnische producten, installaties en verlichtingssystemen? Laat je inspireren door deze vacature. Mansveld Expotech is als huisinstallateur van Jaarbeurs in Utrecht verantwoordelijk voor de energievoorziening van vele beurzen, congressen en evenementen. Voor elk afzonderlijk evenement regelt Team Energie van Mansveld Expotech de stroominfrastructuur. Onze Elektromonteurs zorgen ook voor een feilloze aansluiting op het tijdelijk elektriciteitsnet. Hiermee zorgen wij ervoor dat andere klanten (zoals standhouders, organisatoren, bouwers en artiesten) van onze klant Jaarbeurs helemaal tevreden zijn. Zij kunnen op hun beurt weer over de stroom beschikken die noodzakelijk is voor hun apparatuur. Als stagiair of leerling elektrotechniek maak je deel uit van het hechte team Energie en werk je volop mee in de dagelijkse operatie van dit team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leerlingen of stagiairs die bij Mansveld Expotech een mooie carrière doorlopen, hebben niet alleen een passie voor techniek, maar worden daarnaast enthousiast van beurzen, congressen en evenementen. Het doelgericht helpen van mensen zit in hun dna en in een klein team komen ze prima uit de verf. Ze snappen dat regels er zijn om serieus te nemen, dat afspraken moeten worden nagekomen en dat goed communiceren een voorwaarde is voor een goede samenwerking. Omdat de evenementen wereld super dynamisch is, zijn ze bovendien flexibel, initiatiefrijk en weten ze van aanpakken. (Over)Werk in de weekeinden en avonden is daarom geen probleem. Met goed geld verdienen hebben ze ook geen moeite, want dat is het logische gevolg daarvan.

Wat biedt het bedrijf?

Mansveld Expotech is onderdeel van het familiebedrijf Mansveld, dat al meer dan 55 jaar een huis van techniek is. Hoewel techniek als een rode draad door ons bestaan loopt, zijn onze mensen toch onze kracht. Ze vormen ons verleden, ons heden én onze toekomst. Daarom investeren we niet alleen in vakvolwassen medewerkers, maar juist ook in jonge talenten. Door het aanbieden van stage- en leer-werkplekken, maar ook door het zorgen voor goede faciliteiten en een uitstekende begeleiding. Zo wordt iedere leerling en stagiair vanaf de 1e werkdag gekoppeld aan een buddy. Dat is een vakbekwame medewerker die gedurende het stage- leer-werktraject verantwoordelijk is voor een goede persoonlijke begeleiding. Hij of zij helpt je niet alleen om het werk onder de knie te krijgen, maar - samen met onze eigen praktijkdocent - ook om allerlei schoolformaliteiten goed af te ronden. Laat je zien dat je succesvol bent, dan ligt er een vast dienstverband met goede doorgroeimogelijkheden in het verschiet.

Wat ga je leren?

 • Installeren van elektrotechnische installaties
 • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
 • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
 • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
 • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
 • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
 • Uitvoeren van en assisteren bij elektrotechnisch installatiewerk
 • P1-K1-W1 Samenstellen van (eenvoudige) deelproducten voor elektrotechnische systemen
 • P1-K1-W2 Oriënteren op en assisteren bij de aanleg van elektrotechnische systemen
 • P1-K1-W3 Assisteren bij het testen van elektrotechnische systemen
 • P1-K1-W4 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

Kenmerken

 • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 • Opleiden voor een mbo-certificaat
 • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder