Manager / ondernemer horeca

Mother Goose B.V. Stage bij Mother Goose Hotel in hartje Utrecht!

Als Front Office stagiaire ben jij het visitekaartje van Mother Goose Hotel. Je bent (mede) verantwoordelijk voor een unieke ervaring voor iedere gast. Mother Goose gaat net dat stapje verder in gastbeleving, wij brengen de koffers naar de kamer, geven tips van alles wat Utrecht te bieden heeft, van de hipste en leukste restaurants tot de mooiste bezienswaardigheden. Wij maken ook graag de gast het zo prettig mogelijk door alvast een reservering te plaatsen of hen via de City Map te laten zien waar al het moois van Utrecht verscholen zit. Tijdens je stageperiode onderhoudt je nauw contact met iedere gast. Na de inwerkperiode ga je zelfstandig in- en uitchecken en probeer je up-selling uit te voeren. Verder voer je alle administratieve handelingen uit die de Front Office in ons hotel succesvol managen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je weet je zowel schriftelijk als mondeling te verwoorden in de Nederlandse en Engelse taal. Daarbij ben je enthousiast, flexibel en heb je kennis van Word, Excel en pre kennis van reserveringssystemen als o.a. MEWS. Tevens ben je leergierig en staat de gast voor jou centraal dat is een pre. Jij weet als geen ander een persoonlijke klik te maken en net dat stukje extra service te bieden. Je bent representatief en je hebt geen negen tot vijf mentaliteit, wisselende diensten dagen jou juist uit. De stagiaire heeft vanuit zijn eerste twee jaar eerdere stages ervaring opgedaan in de hotellerie.

Wat biedt het bedrijf?

Mother Goose Hotel heeft ervoor gekozen om leerlingen en stagiaires op te leiden omdat wij jou zien als de medewerker van de toekomst! Met jouw frisse blik en nieuwe ideeën daag je ons uit om te blijven ontwikkelen. Wij begeleiden en investeren in studenten omdat jij de toekomst bent van onze branche!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder