Mediavormgever

Muurbloem Design Studio | Decorazzi B.V. Heb je zin in een dynamische stage en ben jij een creatieve illustrator die wel eens grote behang ontwerpen wilt maken? Wij ontmoeten je graag.

Decorazzi is het nieuwe bedrijf van Muurbloem designstudio. Bij Decorazzi ontwerpen, produceren en distribueren wij interieurproducten voor consumenten. We zijn begonnen met collecties behang en vloerkleden en hebben ambitieuze plannen voor verdere uitbreiding. We werken met een klein team van professionals in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair(e) met specifieke interesse in illustratie patroon ontwerp. Je speelt een cruciale rol in het aanvullen van onze behangcollecties, van de concept- en onderzoeksfase tot het definitieve ontwerp. Aangezien onze collectie een grafisch eindproduct is, verwelkomen we bijzonder graag ontwerpers met een passie voor grafisch design. Daarnaast ben je ook betrokken bij alle werkzaamheden om een behang-product op de markt te zetten; van fotobewerking tot social media.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen we van jou: 1. Creatieve Mindset: o Een enthousiaste 'can-do' mentaliteit met een passie voor productontwerp. o Bereidheid om out-of-the-box te denken en bij te dragen aan de creatieve processen. 2. Grafische Vaardigheden: o Goede basiskennis van Adobe-programma's (Photoshop, Illustrator, enz.). o Het vermogen om grafische elementen effectief te integreren in productontwerpen. 3. Praktische Toepassing van Vaardigheden: o Actieve betrokkenheid bij de praktische toepassing van je ontwerpvaardigheden. o Bereidheid om te experimenteren en je ideeën om te zetten in tastbare ontwerpen. 4. Communicatieve Vaardigheden: o Duidelijke communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, om je ontwerpconcepten effectief over te brengen. o Het vermogen om feedback te geven en te ontvangen om de kwaliteit van het werk te verbeteren. 5. Samenwerkingsvermogen: o Gezonde sociale vaardigheden om effectief samen te werken in een team. o Openheid voor het delen van ideeën

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij: 1. Creatieve Werkomgeving: o Een stimulerende omgeving waar creativiteit wordt aangemoedigd. o Mogelijkheden om innovatieve ideeën in te brengen en je ontwerpvaardigheden te ontwikkelen. 2. Persoonlijke Groei: o Begeleiding door ervaren professionals om je te ondersteunen in je leerproces. o Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het aannemen van nieuwe verantwoordelijkheden. 3. Betrokkenheid bij het Bedrijfsproces: o Directe betrokkenheid bij het vormgeven van nieuwe collecties, van concept tot definitief ontwerp. o Inzicht in het gehele productieproces en de mogelijkheid om bij te dragen aan verschillende bedrijfsmatige aspecten. 4. Kleine Teamdynamiek: o Werken binnen een klein, hecht team van gepassioneerde professionals. o Een ondersteunende werkomgeving waar samenwerking centraal staat. 5. Stagevergoeding: o Een maandelijkse stagevergoeding als erkenning voor je inzet en bijdrage aan ons team.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

Video Link

lees verder