Gespecialiseerd kok

Restaurant Maeve Gespecialiseerd kok | casual fine dining | ruime open keuken | nieuw restaurant in Utrecht | Maeve is op zoek naar de talenten van de toekomst!

In de open keuken draai jij mee op verschillende parties en wordt je begeleid door de chef en het team. Je draait mee van begin tot eind: van de mise en place tot het meegeven van de gerechten tijdens het servies. Je komt te werken in een team van jonge, ambitieuze professionals die jou graag begeleiden en helpen groeien in het vak. Samen met het team zorg je voor een constant kwaliteitsniveau en een soepel servies!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een leergierige en gemotiveerde instelling • Open instelling voor coaching en begeleiding door het team • Gemotiveerde instelling om te willen blijven ontwikkelen, leren en groeien • Een verzorgde uitstraling en open houding naar de gasten (open keuken)

Wat biedt het bedrijf?

• Professionele begeleiding en coaching om jou te helpen groeien en ontwikkelen • Een inspirerende werkomgeving met een jong, doelgericht en ambitieus team • Ruimte voor jouw inbreng en ontwikkeling van je kennis en ervaring • Ruimte voor professionele en persoonlijke groei • Een werkplek in hartje Utrecht

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder