Allround medewerker AV-productie

Social Elephant Creatieve Videografen & editors gezocht

Wij werken met talenten video, marketing en ondernemen. Wij zoeken daarom naar stagiaires die zich persoonlijk willen ontwikkelen, expertise willen combineren met video producties, niet bang zijn voor een uitdaging en opgewassen zijn tegen kritiek en coaching. Wij doen er namelijk alles aan om onze talenten maximaal te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wilt graag verder groeien, zowel als professional als op persoonlijk vlak, je bent leergierig en hebt passie voor AV. Maar dat is niet alles: - Je hebt een goed gevuld portfolio, ook met opdrachten buiten school (hoeft niet voor klanten te zijn) - Je bent een ondernemende stagiaire en neemt graag initiatief - Je bent leergierig tot het bot en wil graag doorgroeien - Je bent zelfstandig aan het leren, proberen en innoveren - Je wil graag verder leren, zowel in video als in persoonlijke ontwikkeling - Je bent een harde werker en beschikt over vechters mentaliteit - Je hebt ervaring met Premiere Pro - Je kan goed overweg met een camera (we filmen met de Gh5) - Je wilt expertise combineren met marketing om andere de expert te maken in hun markt

Wat biedt het bedrijf?

Wij combineren videomarketing om onze klanten de expert te maken in hun markt. Als gevolg ga je bij ons aan de slag gaat met echte opdrachtgevers en helpen wij jou om als volwaardig teamlid te functioneren. Vandaar ook onze hoge standaard. Je wordt bij ons behandeld als een professional, niet als stagiair, maar wel met de nodige ondersteuning en coaching, zodat jij je persoonlijk verder ontwikkelt. De voordelen van een stage bij ons zijn: - Een open cultuur - Een leerzame stageplek - Werken voor echte opdrachtgevers - Stagevergoeding - Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk - Persoonlijke begeleiding door mensen uit het vak - Mogelijkheid op een baan na de stage - Werken met Premiere Pro en After Effects - Een eigen podcast studio en video studio - Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken Ben jij een van de talenten die met jouw kwaliteiten de klanten de expert in hun markt maakt? Stuur ons een mail met je CV, motivatie en je portfolio.

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder