AV-specialist

StreetGasm Stagiair video specialist bij StreetGasm - De vetste en snelste evenementenorganisatie van Europa!

Ben jij een creatief mediabrein, heb je verstand van videocamera's en ben je goed met videobewerking? Dan zoeken we jou om deze gewilde stageplek in te vullen! Om de sterke groei van StreetGasm door te zetten zijn wij opzoek naar een stagiair Audio/Visueel- specialist, die zich verantwoordelijk houdt voor het maken van verschillende content (video's) en de bewerking hiervan voor op onze socials. Denk daarbij aan ons YouTube kanaal en Instagram en TikTok. Via onze content bereiken wij onze fans, leden en potentiële partners. Daarom zoeken wij iemand die lekker assertief is, niet bang is om de camera op te pakken en StreetGasm aan de buitenwereld te laten zien. Tijdens evenementen ga je mee om de voorbereidingen vast te leggen, en op de dag zelf toffe beelden te schieten van het evenement! Zo ontmoet ook jij veel verschillende leden en partners van StreetGasm. Hoe leuk is dat? De stageperiode kan in overleg!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn een jong, klein maar dynamisch team. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en gaan op een informele manier met elkaar om. Maar als het moet kunnen wij omschakelen en staan we ervoor open om elkaar waar nodig te helpen. Deze flexibiliteit verwachten we natuurlijk ook van jou. Daarnaast moet je beschikken over sterke communicatieve vaardigheden, kun je goed zelfstandig werken, beheers je de Nederlandse taal uitstekend en kijk je met een kritisch oog naar de projecten. Affiniteit met (sport)auto’s is een pré. Ervaring met Premiere Pro en in het bezit zijn van een rijbewijs is van belang.

Wat biedt het bedrijf?

Bij StreetGasm kom je terecht in een klein team waar grootse dromen worden waargemaakt. Het team bestaat tijdens de kantooruren van 09:30u – 18:00u uit drie fulltime collega's en meerdere stagiairs. Tijdens de evenementen werken we met een vaste groep jongens die door de jaren heen een hecht gezelschap zijn geworden. De grootte van dit team loopt van 3 jongens tijdens de kleine evenementen, tot wel meer dan 30 crewleden tijdens ons grootste evenement. Wanneer je goed presteert, kun jij onderdeel van dit hechte team uit gaan maken. Verschillende stagiairs zijn na hun stage doorgegroeid en werken nog steeds voor StreetGasm tijdens de evenementen die wij organiseren. Dus naast dat je terecht komt in een gezellig en ambitieus team, heb je uitzicht op een vast dienstverband of een dienstverband op oproepbasis.

Wat ga je leren?

  • Realiseert de AV-productie
  • B1-K1-W1 Bereidt de opnames voor de AV-productie voor
  • B1-K1-W2 Maakt opnames voor de AV-productie
  • B1-K1-W3 Bewerkt de AV-bestanden
  • B1-K1-W4 Levert de AV-(deel)productie op
  • B1-K1-W5 Werkt samen ten behoeve van de AV-productie
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk AV-portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in het relevante AV-netwerk
  • Ontwikkelt (een deel van) het AV-concept of levert er een bijdrage aan
  • P4-K1-W1 Bepaalt doelgroep, doel en strategie van de AV-productie
  • P4-K1-W2 Maakt het AV-(deel)concept of levert input

lees verder