Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant LIMES aan den Rijn Jezelf professioneel ontwikkelen in een ongedwongen sfeer?

Sta je open voor professioneel en attent gastheer/-vrouwschap en wil je veel vakkennis opdoen? Ons motto is om ongedwongen en professioneel de gasten het naar hun zin te maken. Belangrijk om te weten: * Wij werken tot in de details in de bediening op Michelinster niveau. * Elk gerecht wordt toegelicht aan tafel, dus dat vereist leerwerk. * Er wordt veel energie in je gestopt en zullen je actief begeleiden. * Er zal veel op je af komen, maar zullen stapsgewijs door het stagejaar heengaan. * In de weekenden zal er gewerkt moeten worden, dan is het druk. (zondag gesloten) Wat wordt er van je verwacht? * Je staat open voor wijn- en productenkennis. * Je bent flexibel en leergierig. * Je bent collegiaal en representatief. Als je denkt dat het iets voor jou is, wil ik je graag uitnodigen voor een gesprek om te kijken of wij het geschikte bedrijf voor je zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Graag lichten we dit toe in een persoonlijk gesprek.

Wat biedt het bedrijf?

Graag lichten we dit verder toe in een persoonlijk gesprek.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder