Grand Café De Zwaan Borkel
Wat ga je doen? Je gaat werken bij één van de leukste (of misschien wel het leukste) restaurant van de omgeving! Tevens worden in ons restaurant ook feesten en partijen georganiseerd. Wat verwachten we van je? Een gemotiveerde spontane dame of heer. Flexibel beschikbaar en niet vies van het werken in de avonduren. Een portie goede inzet. Woonachtig in de omgeving Borkel Valkenswaard. Waar ga je werken? Je komt terecht bij een groeiend bedrijf met een gezellig en gemotiveerd team. Het restaurant heeft verschillende ruimtes: een Grand café en grote zaal waar de leukste feesten/partijen plaatsvinden. Wat krijg je ervoor terug? Een leuke werksfeer in een bourgondisch restaurant met alleen maar leuke gasten. Lijkt het je wat om hier ons mooie vak te leren neem dan contact met ons op.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij een mensen mens? Heb je een goed empathisch vermogen? Ben je klaar om het onze gasten naar de zin te maken? Ben je creatief? Wil je in onze keuken opgeleid worden tot een culinair vakman of vrouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar positieve leergierige leerlingen die niet bang zijn om hun mouwen op te stropen. Voel jij je aangesproken? Neem dan contact met ons op. Dan maken wij er samen een gezellig leerjaar van!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een gezellige leerplek voor serieuze leerlingen die uit willen groeien tot een vakman of vrouw. Doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief zijn zeker aanwezig bij Grand Café De Zwaan. Dus neem de stap en kom deel uit maken van ons gezellige Team, De Zwaan!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat