Manager / ondernemer horeca

Bistro - Traiteur PLANK DROOM JIJ OOK OM JE EIGEN BEDRIJF TE BEGINNEN? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! bij ons wordt je meegenomen in het traject hoe je een bedrijf start en misschien ben jij wel die persoon die een tweede vestiging van PLANK gaat openen? Kom snel langs

De rol Mise en place en bereiden van à la carte bestellingen en traiteur bestellingen (mooi opgemaakte borrelplanken) 32 uur in de week (verspreid over dag- en avonddiensten door de week en in het weekend, flexibel in te richten in overleg). Je zal meegnomen worden in het traject hoe je het beste een bedrijf kan leiden. Hier zal je met de inkoop meegenomen worden en in nog veel meer facetten hoe je een bedrijf draait. Zo zal je niet alleen in het bedrijf werken maar ook op diverse evenementen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring: minimaal 1 jaar werkervaring. Licenties/Certificaten: HACCP, Sociale Hygiene. (eventueel binnen het bedrijf te behalen.) Beheersing van de Nederlandse taal Je bent niet bang voor een praatje met de gasten, je bent namelijk zichtbaar in onze open keuken Je werkt netjes en hebt oog voor detail en kwaliteit Je vindt het belangrijk dat gerechten er mooi uit zien en bent goed in het opmaken van gerechten

Wat biedt het bedrijf?

Horeca CAO conform salaris (salaris in overleg) Extra’s: fooi Veel vrijheid om je eigen stempel te drukken op de gerechten en presentatie. Jouw creatieve input wordt zeer gewaardeerd! Doorgroeimogelijkheden. Een relaxte werksfeer in een leuk team! Eten wordt door ons geregeld! Kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder