Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

NH Koningshof Gastvrije stagiairs gezocht voor een hele diverse F&B stage bij NH Conference Centre Koningshof

Ben jij de Food & Beverage stagiair met een passie voor gastvrijheid, oog voor detail en die geniet van de levendige sfeer bij NH Conference Centre Koningshof? Als F&B stagiaire ben jij allround inzetbaar op onze F&B afdeling. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bezorgen van een geweldige ervaring voor iedere hotelgast. Na een inwerkperiode werk je zelfstandig mee in één of meerdere van onze F&B afdelingen. Je assisteert in de bediening en onderhoudt nauw contact met onze gasten, je bereidt de restaurants en/of zalen voor op de komst van gasten en je onderhoudt nauw contact met andere afdelingen; bijvoorbeeld met de keuken, de stewarding en de front office. Tevens zoek je, met jouw “frisse blik”, altijd naar verbeteringen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Weet jij van aanpakken en beschik je over een enthousiaste persoonlijkheid? Heb je oog voor detail, ben je flexibel en beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Streef jij altijd naar perfecte service en zoek je altijd naar nieuwe uitdagingen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat biedt het bedrijf?

Wij begrijpen als geen ander dat mensen het verschil maken, en dit komt tot uiting in de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden, naast een uitdagende carrière binnen de dynamische horecabranche! NH Hotel Group opent een wereld van mogelijkheden! Naast een bruto stagevergoeding van €650 voor een werkweek van 38 uur, biedt NH Hotel Group de volgende voordelen voor stagiaires: Speciaal medewerkerstarief: geniet wereldwijd van een voordelig verblijf in NH hotels! NH University: uitstekende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal. Nodig familie en vrienden uit om met korting te verblijven in NH hotels. Interessante doorgroeimogelijkheden binnen onze hotels, zowel in binnen- als buitenland.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder