Meewerkend horeca ondernemer

Oakwood Grill Restaurant Become part of the OAKWOOD FAMILY

De werkdagen zijn in overleg met elkaar volgens vast rooster die we samen afspreken Wat wij belangrijk vinden is dat jij jezelf bent en kan zijn op je werk. In ons bedrijf is iedereen belangrijk Wij werken samen en met elkaar en we helpen elkaar indien nodig. Of je nu de baas, chefkok, gastheer, afwas iedereen is even belangrijk. Wij willen je het horeca vak leren met heel veel liefde en plezier.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, humor en een grote glimlach zijn voor ons belangrijke skills die je moet bezitten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou zeker doorgroei mogelijkheden mocht jij het leuk vinden en wij ook kunnen we de samenwerking verlengen. Regelmatig houden we personeels borrels. vanaf 2 de kerstdag ben je tot 2 januari vrij zodat je tijd met familie en vrienden hebt. 2 weken zomervakantie sluiting 1 weekendag vrij 52 weken per jaar Wij houden rekening met je hobby s

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder