Meewerkend horeca ondernemer

Oakwood Grill Restaurant Become part of the OAKWOOD FAMILY

Je begint om 14.00 uur doet de voorbereidingen en maakt het restaurant startklaar voor de avond. Om 16.00 eten we met elkaar samen met het keuken team. Vanaf 17.00 zijn we geopend. Wij vinden het belangrijk dat je alles gaat leren over de gastenreis van begin tot eind. Ons motto is we doen het met elkaar en iedereen helpt elkaar waar nodig. Wij vinden het belangrijk dat je leert werken in team verband. De gast staat voorop maar ook je collega's we moeten ook samen plezier maken. We sluiten met elkaar af zodat we aan het einde van de avond met elkaar een sluitdrankje kunnen doen. Meestal zijn we rond 23:00 klaar

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast en leergierig bent. Kom vooral met plezier naar je werk.

Wat biedt het bedrijf?

Oakwoodgrill biedt je zeker doorgroeimogelijkheden met een vast contract met vaste uren. Wij zijn een gezellig team van jong naar oud. Teamverband is voor ons belangrijk. Regelmatig organiseren we leuke dingen met elkaar. Het rooster is vaak een maand van tevoren bekend. Elk weekend heb je 1 weekend dag vrij vrijdag-zaterdag of zondag. Heb je een hobby of sportclub dan passen we het rooster daarop aan.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder