Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Oerse Molenbakker bakkerswinkel, lunchroom en terras in en rond de molen

Je werkdag begint om 08:30 uur, we beginnen met alles klaar te zetten voor het openen van de bakkerswinkel, terras en de keuken. We snijden en verpakken de broden en aanverwante artikelen. We gaan halffabricaten voor de lunch klaarmaken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het belangrijkste ingrediënt neem jij zelf mee, namelijk gastvrijheid. Je staat in de mooiste bakkerij van Brabant met een bijzonder gezellig team. Je kijkt ver voor uit en denkt in oplossingen. Je bent spontaan en altijd goed gehumeurd. Je bent een echte teamplayer.

Wat biedt het bedrijf?

Je hebt de kans om een vervolgstage te kunnen volgen. Het team is uiterst gezellig, weet van aanpakken, je lunch krijg je uiteraard van ons. Er is voldoende ruimte om al jouw ideeën te kunnen verwezenlijken. Je loopt mee in elke stap van het proces en bedrijf, zo deel je ook mee aan personeelsbijeenkomsten en feesten etc.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder