Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Quisine Veldhoven BV

Restaurant Quisine doet het anders. D.m.v. snelheid te combineren met kwaliteit willen we onze gasten verrassen met onze gerechten en service. De slogan is Quality by Simpliciy. Ons team bestaat in de basis uit gedreven en gemotiveerd personeel, die wat voor elkaar over hebben. Een positieve werksfeer en correcte omgang met elkaar is voor ons een pré. De begeleiding wordt gedaan door collega's die op alle niveau's ervaring hebben. Van sterrenrestaurants tot party catering. We bieden jou een gevarieerde werkplek, een flinke kennisbank en hopen jou met het juiste DNA te kunnen opvoeden zodat ons mooie horeca vak met nieuwe toppers in wording aangevuld gaat worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Motivatie - Flexibel in te zetten - basis kennis is niet verplicht, wij leren je de fijne kneepjes van het vak - Een Glimlach!

Wat biedt het bedrijf?

Binnen Quisine zijn de mogelijkheden ruim. Doordat er meerdere vestigingen zijn wordt er constant geschoven met collega's die andere vestigingen ook willen leren kennen zodat de Quisine familie een groot hecht team is en iedereen multi inzetbaar is. Dat betekent ook dat er altijd plekken vrij komen die gevuld moeten worden, en natuurlijk het liefste door de mensen die we zelf hebben getraind. Wij hopen dat collega's zich constant blijven ontwikkelen en stimuleren je hierin ook door middel van trainingen en diploma's en certificaten die je kunt behalen!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder