Meewerkend horeca ondernemer

Quisine Veldhoven BV

Restaurant Quisine doet het anders. D.m.v. snelheid te combineren met kwaliteit willen we onze gasten verrassen met onze gerechten en service. De slogan is Quality by Simpliciy. Ons team bestaat in de basis uit gedreven en gemotiveerd personeel, die wat voor elkaar over hebben. Een positieve werksfeer en correcte omgang met elkaar is voor ons een pré. De begeleiding wordt gedaan door collega's die op alle niveau's ervaring hebben. Van sterrenrestaurants tot party catering. We bieden jou een gevarieerde werkplek, een flinke kennisbank en hopen jou met het juiste DNA te kunnen opvoeden zodat ons mooie horeca vak met nieuwe toppers in wording aangevuld gaat worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Motivatie - Flexibel in te zetten - basis kennis is niet verplicht, wij leren je de fijne kneepjes van het vak - Een Glimlach!

Wat biedt het bedrijf?

Binnen Quisine zijn de mogelijkheden ruim. Doordat er meerdere vestigingen zijn wordt er constant geschoven met collega's die andere vestigingen ook willen leren kennen zodat de Quisine familie een groot hecht team is en iedereen multi inzetbaar is. Dat betekent ook dat er altijd plekken vrij komen die gevuld moeten worden, en natuurlijk het liefste door de mensen die we zelf hebben getraind. Wij hopen dat collega's zich constant blijven ontwikkelen en stimuleren je hierin ook door middel van trainingen en diploma's en certificaten die je kunt behalen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder