Marketing & Communication Specialist

GraphicSign Word een Content Marketing Maestro: Ontketen jouw creativiteit tijdens onze Boeiende Stage!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jezelf kunt ontwikkelen en een schat aan ervaring opdoet? Dan is deze stage als content marketing stagiair(e) bij ons dé perfecte kans voor jou! Als content marketing stagiair(e) ga je een boeiende samenwerking aan met onze ervaren marketingspecialist. Samen sturen jullie dagelijks de koers van onze marketingstrategieën, waarbij je actief betrokken bent bij het analyseren en optimaliseren van onze online marketingprocessen. Onze webshops floreren dankzij krachtige marketingcampagnes, en jij speelt een cruciale rol in het succes ervan door de juiste samenwerkingen aan te gaan en voortdurend in te spelen op de dynamische markt. Je wordt een integraal onderdeel van ons dynamische marketingteam, waarbij je niet alleen ondersteuning biedt bij administratieve taken, maar ook betrokken bent bij het creëren van pakkende content en het verbeteren van onze webshops. Deze stage biedt jou de kans om hands-on ervaring op te doen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een gemotiveerde stagiaire die vaardig is met een computer, goed is in de Nederlandse taal en geïnteresseerd is in marketing en communicatie. Daarnaast verwachten we dat je goed zelfstandig kan werken, maar dat je ook goed in een team kan werken. We verwachten ook meerdere dagen per week beschikbaar bent en op zoek naar een gave uitdaging op het gebied van marketing en communicatie.

Wat biedt het bedrijf?

Wat kun je verwachten tijdens jouw stage bij ons? -Een inspirerende omgeving waarin je wordt uitgedaagd om creatief te denken en initiatief te tonen. -De mogelijkheid om direct bij te dragen aan het succes van onze marketingcampagnes en webshops. -Een professioneel team dat jou ondersteunt en begeleidt in je leerproces. -Ruimte voor eigen inbreng en ideeën, waarbij we openstaan voor jouw frisse perspectief. Kortom, grijp deze kans om niet alleen je skills op het gebied van content marketing te ontwikkelen, maar ook om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team en jezelf te onderscheiden in de dynamische wereld van online marketing. Solliciteer vandaag nog en ontdek de opwinding van het werken in een innovatieve omgeving waar jouw groei centraal staat!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder