Marketing & Communication Specialist

Op zoek naar een spannende stage waar je ontzettend veel kunt leren? Dan hebben wij dé stageplek voor jou! We zoeken namelijk een enthousiaste content marketing stagiair(e) die ons team komt versterken. Als content marketing stagiair(e) werk je nauw samen met onze marketingspecialist en draai je dagelijks aan de knoppen van onze marketingstrategieën. Tijdens jouw stage help je ons bij het analyseren van onze online marketingprocessen. We hebben meerdere webshops waarvoor we krachtige marketingcampagnes hebben opgezet. Het succes ervan wordt bepaald door de juiste samenwerkingen, het optimaliseren van de campagnes en het voortdurend inspelen op de veranderende markt. Je maakt deel uit van ons dynamische marketingteam en ondersteunt het team bij diverse taken, zoals administratie, contentontwikkeling en het verder verbeteren van onze webshops. Daarnaast krijg je de kans om te werken met verschillende cms-systemen en deze onder de knie te krijgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een gemotiveerde stagiaire die vaardig is met een computer, goed is in de Nederlandse taal en geïnteresseerd is in marketing en communicatie. Daarnaast verwachten we dat je goed zelfstandig kan werken, maar dat je ook goed in een team kan werken. We verwachten ook meerdere dagen per week beschikbaar bent en op zoek naar een gave uitdaging op het gebied van marketing en communicatie.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een uitdagende stage met een gave werkplek in een dynamische organisatie samen met een gemotiveerd jong team. We kijken niet alleen naar diploma’s, maar vooral naar passie, persoonlijkheid en motivatie. We bieden niet alleen een passende stagevergoeding, maar ook goede begeleiding gedurende de gehele stageperiode. Elke ochtend hebben we een teambespreking waarin we de evaluatie van de dag ervoor bespreken en de werkzaamheden van de dag bepalen. Bij ons telt ieders mening, dus ook die van jou! In onze organisatie ben je verzekerd van een goede leerplaats met gekwalificeerde begeleiding en afwisselende werkzaamheden in een informele sfeer en niet onbelangrijk, we hebben de lekkerste koffie van Haarlem en omstreken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder