Kok

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen Wordt jij de volgende leerling kok in het leukste leerbedrijf net buiten Venlo?

Het opleiden tot een kok met alle facetten die daar toe behoren.

Naar wie zijn wij op zoek?

pro-actief, creatief, in een team kunnen werken, sociaal

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een hecht, klein team bestaande uit 4 leermeesters en een parttime kok. We voeren een a la carte kaart en een wekelijks wisselend keuzemenu. Koken doen we nog zoveel mogelijk op de ambachtelijke manier met veel verse ingredinten. Er is ruimte voor eigen inbreng. Bij een actieve leerhouding bieden wij veel ruimte om te leren. Je kunt bij ons alle afdelingen van de keuken doorlopen. Ook belangrijk we drinken na de dienst samen een sluitdrankje en begin januari hebben we ons jaarlijks personeelsfeest.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder