Kok

Bistrobar Roos B.V.

Op de dinerkaart vindt je pure gerechten met zorg voor de producten. Buiten onze huiswijnen hebben we ook een mooie wijnkaart samengesteld. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor diner en borrel, en op vrijdag en zaterdag ook open voor lunch. Bij Bistrobar Roos krijg je de mogelijkheid om te groeien, mee te denken over nieuwe kaarten, het uittesten en bedenken van nieuwe gerechten. We hebben een jong team met allemaal enthousiaste medewerkers. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker tijd voor ontspanning en gezelligheid voor of na het werk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder