De Tippe Bijzonder leuke leerplaats in een jong team met passie voor Horeca
Je werkdagen bij De Tippe zijn erg variƫrend. Zo ook de tijden, we zijn erg gelukkig met het feit dat wij geen personeels tekort hebben, waardoor extreem lange dagen niet tot nauwelijks voorkomen. We proberen op alle vakgebieden onze lat zo hoog mogelijk te leggen. Als je koffie gaat maken leren wij je om het beste uit een boon te halen, en leggen we je uit welke processen er zich hierbij afspelen. In de keuken maken we alles zelf, mayonaise, we roken onze eigen vis en vlees. En noem zo maar op. Alles wat we serveren moet perfect zijn. We ambiƫren geen sterrenbedrijf te zijn, maar wat we doen moet gewoon perfect zijn in ons segment
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een student/werknemer die net zoveel passie met zich mee kan brengen zoals wij dat ook alle dagen proberen te geven. Je komt te werken in een bijzonder leuk team met jonge en enthousiaste mensen die collegiaal zijn en veel voor elkaar over hebben. En wie weet blijft er een full time functie voor je over na je studie.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden doorgroeimogelijkheden en goede begeleiding.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat