Leidinggevende bediening

Anafora stagiair Leidinggeven aan de bediening

Gastvrijheid is jouw passie. Als Leidinggevende bediening ben je hét visitekaartje van Anafora. Het verzorgen van een onvergetelijke Anafora-beleving voor onze gasten is jouw doel. Je zorgt voor onze gasten vanaf het moment van binnenkomst tot het moment dat zij weer tevreden naar huis gaan. Om dit te bereiken wordt je meegenomen in alles wat nodig is om de gasten te bedienen. Het gaat hierbij om het ontvangst, het voorbereiden en maken van drankjes, het bedienen en het afscheid nemen van de gasten. Dit is voornamelijk in ons à la carte restaurant, maar ook op onze banqueting partijen en evenementen, zoals bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. Je bent een echte teamplayer die houdt van aanpakken. Daarnaast ben je stressbestendig, leergierig en doe je je werk met plezier.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een leergierige student die: - erg gastvrij is en daarmee zorgt voor een glimlach bij onze gasten - oog voor detail heeft, zodat alles tot in de puntjes geregeld is - kan denken in creatieve oplossingen - die sociaal is aangelegd - een proactieve houding heeft - die de Nederlandse taal goed beheerst - zelfstandig kan werken

Wat biedt het bedrijf?

Anafora staat voor 'samen iets vieren'. Wij vinden de sfeer en saamhorigheid binnen het team dan ook heel belangrijk. Het team is jong en dynamisch en daarbij zijn we erg flexibel. Bij ons kun je het horeca vak in de brede zin leren kennen. Zo zal je kennis maken met de à la carte werkzaamheden en onze werkzaamheden voor de erg diverse evenementen die bij ons worden georganiseerd. Er zijn binnen Anafora doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder