Délifrance Vlissingen
Startniveau kennis Beheersing Nederlandse taal: goed (mondeling/schrift) en Engels (spreken). Affiniteit hebben met de horeca en hygiënisch zijn. Eenvoudige rekensommen kunnen maken. Startniveau vaardigheden Je dient wel over een aantal minimale vaardigheden te bezitten voordat je aan het werk kan bij Délifrance Vlissingen: Vaktechnische vaardigheden 1. Oog hebben voor hygiënisch werken, (bijv. schoonmaken tafel) 2. Een broodje kunnen doorsnijden 3. Lopen met een (vol) dienblad Beroepsvaardigheden 1. Je bent gastgericht, weet hoe een gast welkom kan worden geheten en zorgt voor een prettig verblijf 2. Je kan goed je werk organiseren 3. Je kan werken in een teamverband, staat voor collega's klaar bij drukte Sociale vaardigheden 1. Je bent in staat om goed te kunnen luisteren naar anderen en er ook naar te handelen 2. Je kan omgaan met het krijgen van kritiek én complimenten Persoonlijk kenmerk 1. Je hebt een enthousiaste houding en laat leergierigheid zien
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op