Restaurant De Leuf Leerplaats zelfstandig werkend kok Aziatisch getint toprestaurant
De student(e) zou zich alle voorkomende werkzaamheden (in de mise-en-place, maar ook het servies) eigen kunnen maken. Dit is afhankelijk van zijn/haar stageniveau, inzet en gedrevenheid.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student(e) beschikt over een goede motivatie en leergierigheid. Dit zijn de enige vereisten. Als de student(e) over deze eigenschappen beschikt, kunnen alle vaardigheden worden aangeleerd.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een stageplek op topniveau. We hebben een keuken met een serieuze aziatisache twist en zijn daarmee vrij uniek op dit niveau in ons segment. We hebben een jong gedreven en hecht team dat streeft naar topkwaliteit. Er is een hele berg aan ervaring aanwezig in het bedrijf. We werken met Chef de Parties die stuk voor stuk ervaring hebben in gerenomeerde sterrenzaken in binnen- en buitenland.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers