Leidinggevende bediening

Hotel Cafe Restaurant Boerhaave Enthousiasme en passie zijn de basis ingredienten voor de horeca.

Wat leuk dat je toe bent aan een mooie leerstap in je studie. Dat houd voor ons in dat je gemotiveerd bent en zin hebt om in de praktijk aan de gang te gaan. Goed nieuws! Wij zijn een gezellig familie bedrijf met een klein hecht team. Een team die elkaar helpt en niet te beroerd is hun schouders er onder te zetten. Bij ons krijg je de kans om breed ervaring op te doen. Wij kijken aan het eind van de dag terug op een uitdagende dag, maar met een onwijs goede sfeer. Onze gasten kunnen ontspannen genieten van onze heerlijke gerechten, goede wijnen, meer dan 100 speciaalbieren en ruim 70 verschillende cocktails. Een evenement, bruiloft, familiefeest, speciaalbier avond met bijpassende gerechten of seizoensgebonden diner kaart zorgen ervoor dat onze dag nooit saai is. Een reguliere dag start met een gezellige borrel, diner en aansluitend blijven onze gasten vaak na borrelen. Wij zijn trots dat wij na ruim 2500 recensies een 8,9 krijgen voor onze service, eten en sfeer.

Naar wie zijn wij op zoek?

In ons team passen studenten die graag willen leren waarom horeca een fantastisch vak is. Wij leren je oog voor details te krijgen en veel plezier in hun werk uitstralen. Wij werken in teamverband waarbij iedereen een belangrijke schakel is in het geheel.

Wat biedt het bedrijf?

Wat kunnen wij jou bieden: - Respect en gezelligheid op de werkvloer - Prima salaris incl. fooi - Werk en prive balans: (bijv. 3 weken zomersluiting, oud en nieuw, pasen, pinksteren en 2e kerstdag gesloten) - Gezellige collega's - Korting als je zelf komt borrelen - Veel afwisseling in de werkzaamheden - Werken in een familie omgeving. - Overwerk is minimaal, als het gebeurd compenseren het zsm.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder