Assistent plant, dier of groene omgeving

Recreatiepark de Boshoek Buiten stage lopen? Wij zoeken een topper met groene vingers (of iemand die groen vingers wilt krijgen)!

Werken bij Recreatiepark De Boshoek is werken is vakantiesfeer! Iedere dag staan wij, met het hele team, paraat om onze (dag)gasten de leukste ervaring te kunnen bieden. Voor onze afdeling Technische Dienst zoeken wij iemand die de afdeling voornamelijk wil ondersteunen op het gebied van groenvoorziening. Hierbij kan je denken aan het assisteren bij de aanleg en onderhoud van groenvoorziening, onkruid plukken, gras maaien en snoeiwerkzaamheden. Daarnaast is er de mogelijkheid de Technische Dienst te ondersteunen en assisteren bij het aanleggen van gas, electra en water, het onderhoud van zwembaden, accommodaties en machines op het park en het verhelpen en oplossen van storingen op ons recreatiepark. Een super veelzijdige stageplek dus, als jij dat wilt! Omdat ons park het hele jaar door open is, is het belangrijk dat je flexibel bent en ook in de vakanties, weekenden en op feestdagen kan werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent bereid om hard te werken; jij steekt graag je handen uit de mouwen en wil, net als je andere collega's, graag het mooiste uit ons recreatiepark halen! Teamspirit vinden wij erg belangrijk, daarom hebben wij een leuke personeelsvereniging en doen we graag leuke dingen samen, buiten werktijd om. Natuurlijk hoef je hier niet aan mee te doen, maar weet dat dat wel kan!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een afwisselende stage op het mooiste recreatiepark van de Veluwe! Je wordt begeleid door onze kundige collega's, die jou in jouw tempo meenemen. Aan jou om aan te geven wat je wil leren en bereiken! Als je het na je stage leuk vindt om bij ons te blijven werken, vinden we dat natuurlijk helemaal fantastisch, maar ook dat is een optie!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Zorgdragen voor natuurlijke producten, dieren, materialen, middelen en/of de omgeving
  • P8-K1-W1 Verzorgt en/of onderhoudt natuurlijke producten, dieren en/of groene (leef)omgeving
  • P8-K1-W2 Onderhoudt materialen, middelen en werkomgeving
  • P8-K1-W3 Transporteert materialen, middelen, natuurlijke producten en/of dieren

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder