IJzeren Man Groep BV. Leerling kok bij IJzeren Man Vught!
Bij IJM kan je zelf gaan ontdekken welke keuken het beste bij je past. We beschikken over 3 verschillende keukens met elk hun eigen focusgebied. Strandhuys - Als zelfstandig werkend kok en ondersteuning in de keuken werk je nauw samen met het keukenteam en zorg je er samen voor dat de gerechten zo goed en snel mogelijk klaargemaakt worden. Bij het Strandhuys serveren we gerechten zoals een steak tartaar, tournedos en zeewolf. Strandpaviljoen - In het Strandpaviljoen betreft het koken voor grotere gezelschappen, voorbereiden van lunches, buffetten, live bereidingen op de barbecue en dergelijke werkzaamheden. Madame Zita - Dit gloednieuwe familierestaurant staat bekend om de streetfood gerechten, heerlijke pizza's, malse hele kippen en spareribs.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar studenten die niet vies zijn van hard werken, nieuwe informatie in zich opnemen als een spons en open staan voor feedback.
Wat biedt het bedrijf?
WAAROM WERKEN BIJ IJM? Samen werken op een unieke plek waar ook nog eens de tofste evenementen worden georganiseerd maakt werken bij IJM extra uitdagend! Het is dé mogelijkheid om met je (nieuwe) vrienden samen kei hard te werken. We verwachten van alle collega’s veel eigen verantwoordelijkheid en een constante zorg en inzet voor kwaliteit en service. We leiden je op tot een ware IJM professional waar je een leven lang plezier van hebt, maar zorgen ook voor ontspannen momenten met de collega’s. Daar zetten we uiteraard wel iets tegenover. Verder krijg je bij ons onder andere: ? De gezelligste sluitborrels en personeelsfeesten ? Gratis toegang tot het IJM Strandbad ? Passend salaris | hoger dan conform horeca/recreatie CAO ? 25% personeelskorting ? Persoonlijke aandacht en begeleiding ? Diverse trainingen en cursussen voor groei en ontwikkeling ? Werken in kleine, hechte teams waarin plezier en enthousiasme voorop staan! Check ook onze werken.bij IJM Facebook & Insta
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan