Bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen, dat is onze passie. Als leerling of stagiair draag jij daar natuurlijk aan bij. Een warm welkom, hoge tevredenheid van al onze gasten en genieten staan bij ons voorop. De stage kun je op meerdere afdelingen vervullen. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen als de facilitaire dienst, F&B, de keuken en de afdeling reserveringen. Heb jij oog voor detail en verwelkom je gasten daarnaast ook nog altijd met een grote glimlach? Dan ben jij de stagiair(e) die we zoeken! Je bent een enthousiaste aanpakker. Je wilt bijdragen aan een onvergetelijk verblijf van onze gasten. Jij ziet werk liggen. Je bent een teamplayer.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je hebt een representatief en enthousiast voorkomen met een focus op gasten; • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden; • Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken; • Je bent gastgericht en collegiaal; • Je hebt aandacht voor detail & kwaliteit; • Flexibele instelling qua werktijden en werkdruk.
Wat biedt het bedrijf?
De standplaats voor deze stage is Landgoed Huize Bergen in Vught nabij Den Bosch. De werksfeer is prettig en informeel. Er zijn altijd maar enkele stagiaires en leerlingen tegelijk in dienst waardoor we veel persoonlijke aandacht voor je hebben. Maak gebruik van ons ‘Ervaar het zelf’ programma en kom samen met partner of familielid overnachten en dineren! Wij vragen een flexibele instelling maar proberen dat ook zeker terug te geven. Samen met jou denken we graag mee als het gaat om sport of studie. Je krijgt dan ook voldoende tijd om te werken aan je stageopdrachten. Tot slot heeft Landgoed Huize Bergen een perfecte locatie aan de A2 en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers