Gastronoom / sommelier

Restaurant CouCou CouCou x Gastronoom/Sommelier

Samen met de rest van het team en de keuken ga je ervoor zorgen dat CouCou een culinair begrip is in Vught en omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het serveren van wijnen of overige bijpassende dranken; met jouw enthousiasme geef je hun een fantastische avond uit! Naast het schenken en adviseren van wijnen ben je ondersteunend aan het bedieningsteam. Jij zorgt voor de perfecte wijn-spijs combinaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Zelfstandigheid • De wil om te leren • Communicatief goed onderlegd • Flexibiliteit • Teamspirit • Drive • Verantwoordlijkheid

Wat biedt het bedrijf?

‘Avec toi, je suis moi’ is ons motto en vertelt hoe onze tot in de puntjes verzorgde gastvrijheid samen met onze gasten de CouCou beleving maken; een onvergetelijke avond vol pure smaken en een beetje glamour. Wij zorgen ervoor dat jij kunt stralen in een horecaonderneming pur sang, met fijne collega’s en een oprechte teamspirit. Als jouw horecahart hier sneller van gaat kloppen, dan ben jij meer dan welkom!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder