Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

ZIN B.V. Gastvrouw/Gast heer stage in een rustige, groene omgeving met een verhaal!

Je zorgt er samen met je collega's voor dat het de gasten aan niks ontbreekt. Je houdt je bezig met alle voorbereidende werkzaamheden, denk hierbij aan het klaarzetten van de zalen, zorgt dat de locatie er tip top in orde uit ziet en op de dag zelf help je collega's en gasten om er een mooie dag van te maken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij, werkt hard en staat graag klaar voor anderen. Daarnaast kan je met een dienblad kunt lopen en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Kloosterhotel ZIN is opgericht vanuit de fraters, omdat zij de maatschappij een plek gunde waar mensen uit de drukke maatschappij kunnen stappen. Een plek waar ze tot rust kunnen komen en teruggaan naar de essentie, waarom doe ik wat ik doe. Deze compassie, voor jezelf en voor elkaar, is ook terug te vinden in het bedrijf. We vinden het belangrijk om naar elkaar te luisteren en de ander, zowel persoonlijk als priv, waar kan. Er is een goede balans tussen in- en ontspanning!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder