Restaurant Lugar Zelfstandig werkend kok of gespecialiseerd kok om ons creatieve team aan te vullen en veel van elkaar te leren
Als je blij wordt van mensen en houdt van uitdaging en afwisseling, dan is het horecavak prachtig! Werken bij Lugar is prachtig! Kom een keer een avondje meedraaien en ervaar hoe gaaf het is om bij Lugar te werken! Elke dag is anders en ons team bruist elke dag van de energie en de nieuwe ideeën. Bovendien weten wij een goede balans te houden. In onze gerechten, maar ook op de werkvloer. Zo is al ons personeel vrij op zondag. Behalve op feestdagen, want die vieren we natuurlijk graag met onze gasten. We ontwikkelen ons graag door samenwerken en het volgen van verdiepende cursussen en trainingen. Zo groeien we beter. Restaurant Lugar is sinds 2015 gevestigd in Waalre. Inmiddels mogen we wel zeggen dat ons restaurant zeer goed aangeschreven is in de regio voor zowel lunch als diner. Lugar is dé plek waar mensen elkaar treffen en dagverse producten de basis vormen voor de heerlijkste gerechten en de mooiste gesprekken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent flexibel, gemotiveerd en hebt een positieve en energieke instelling Je bent representatief, communicatief en sociaal vaardig Je hebt leergierig Je bent creatief Kennis van de trends in de markt Je kunt zelfstandig werken
Wat biedt het bedrijf?
Je bent sowieso op zondag vrij (m.u.v. speciale feestdagen) Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en te groeien Je bent onderdeel van een hecht en gepassioneerd team Je werkt met de mooiste (streek)producten Je krijgt veel ruimte om te oefenen voor je praktijkexamen Je krijgt de ruimte om mee te denken Je hebt een baan waar je echt trots op kunt zijn Je mag zelf meedenken over eventuele cursussen en trainingen die je wilt volgen
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers