Marketing & Communication Specialist

Bakker & Bosch HR Diensten B.V. Creatieve marketing stagiair(e) gezocht: Bouw mee aan ons verhaal

Voor ons marketingteam zoeken wij een stagiair(e) die samen met onze vijf specialisten unieke verhalen gaat vertellen. Jij krijgt binnen het team alle ruimte en vrijheid om mee te bouwen aan onze organisatie. En de merken en diensten op een vernieuwende manier onder de aandacht te brengen. Samen met het marketingteam zorg jij ervoor dat wij uitblinken in alles wat we doen. Onder de vleugels van ervaren specialisten duik je in de wereld van content creatie en online marketing. Je ondersteunt op verschillende fronten en krijgt volop ruimte om jouw eigen stempel te drukken. Zo bied jij ondersteuning bij uiteenlopende marketingactiviteiten, mag jij online- en offline marketingcampagnes opzetten en werk jij mee aan de groei van onze social-kanalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je neemt initiatief, durft af te stappen van de bekende paden en weet jouw kennis en creativiteit om te zetten naar kansen voor onze organisatie.

Wat biedt het bedrijf?

-Een stagevergoeding; -Begeleiding en coaching door ervaren professionals; -Persoonlijke ontwikkeling: onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz; -Een werkplek die goed te bereiken is met het OV; -Laptop; -Legendarische borrels; -Gezellige Vrijmibo’s; -Spectaculaire teamuitjes; -Een uitdagende stageplek waarin je operationeel meedraait in een modern en toegankelijk team; -Ruimte voor eigen inbreng en de kans om te werken aan nieuwe projecten; -De mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in de branche van Recruitment en Human Resources;

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder