Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

New York Pizza Waalwijk Word Assistent Horeca Expert bij New York Pizza Waalwijk!

Als assistent horeca bij New York Pizza Waalwijk werk je zowel in de keuken als in de bezorging, wat zorgt voor een afwisselende en leerzame werkervaring. Je start je dag met het snijden van verse ingrediënten, maken van deeg en voorbereiden van de ovens, waarbij je diverse kooktechnieken en hygiënevoorschriften leert. Tijdens drukke uren stel je pizza’s samen, bak je ze en zorg je voor kwaliteitscontrole. Daarnaast bezorg je bestellingen, waarbij je routeplanning en klantenservicevaardigheden ontwikkelt. Je krijgt ook de kans om mee te denken over lokale marketingacties en klanttevredenheid, waardoor je inzicht krijgt in de bedrijfsvoering. Flexibiliteit in werktijden en samenwerking zijn cruciaal, en je leert omgaan met stress en tijdsdruk. Het salaris wordt in overleg vastgesteld, en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij New York Pizza Waalwijk zoeken we enthousiaste en gemotiveerde studenten of werknemers voor de functie Assistent Horeca, Voeding of Voedselindustrie. Je moet klantgericht zijn, goed kunnen samenwerken en stressbestendig zijn. Belangrijke vaardigheden zijn multitasking, nauwkeurigheid en een positieve werkhouding. Ervaring in de horeca of voedselindustrie is een plus, maar geen vereiste; we bieden training on the job. Voor bezorgers is een rijbewijs nodig. Flexibiliteit in werktijden en de bereidheid om in avonden en weekenden te werken zijn belangrijk. Als je leergierig bent, snel kunt schakelen en graag deel uitmaakt van een dynamisch team, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Wat biedt het bedrijf?

New York Pizza Waalwijk biedt een dynamische en leerzame werkomgeving waar je waardevolle ervaring opdoet in de horeca en voedselindustrie. Je werkt samen met een enthousiast team en leert verschillende kooktechnieken en klantgerichte vaardigheden. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, met training on the job. We bieden flexibele werktijden die passen bij je studie- of leefstijl, en de kans om mee te denken over lokale marketingacties. Je krijgt inzicht in voorraadbeheer, hygiënevoorschriften en veiligheidsprocedures. Bovendien werk je in een omgeving waar samenwerking en een positieve werksfeer centraal staan. Het salaris wordt in overleg vastgesteld, passend bij jouw ervaring en inzet.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder