Niet gevonden wat je zocht? Check of je opleidingsnaam is veranderd in Stagemarkt. Bekijk het overzicht!

Zelfstandig werkend kok

Foodbar Zilvr bestaat uit een klein team, waarbij elke werknemer op elkaar in ingespeeld. Hierbij kun je denken aan een afwasser gerechten aan tafel inzet, een kok die wijn inschenkt aan tafel of een gastvrouw die mee helpt meteen gerechtje afmaken. Een reguliere werkdag bestaat natuurlijk uit de normale processen in de keuken. Het opstarten, mise en place draaien, personeelsleden, servies draaien en afsluiten van de keuken. Waarbij er veel mogelijkheden zijn om verantwoordelijkheid te tonen en te nemen. Doordat er een klein team is, is er ruimte om extra taken op je te nemen.

  • locatie
    Wageningen
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-7-2021 t/m 1-12-2022
  • gewijzigd
    22 juni 2021
  • beschikbaar
    1

Foodbar Zilvr in Wageningen, zoekt teamspeler voor klein team.


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij waarderen het als je een fijn mens bent om mee te werken, goed in de omgang, ook met gasten. Een teamspeler die inspeelt op waar hulp nodig is en waar hulp geboden wordt. Een goede werkhoudjing en dosis humor vallen goed bij ons in het team. Ook gevoel voor verantwoordelijkheid , oog voor detail en flexibiliteit stellen wij zeer op prijs.

Wat biedt het bedrijf?

In ons team is er ruimte voor doorgroei mogelijkheden in bijna alle facetten van de horeca waarin wij gebruik van maken. Een vaste aanstelling kan zelfs, omdat we nog vrij recent startend bedrijf zijn en door de lockdown er veel plek is vrijgekomen. Deze aanstelling kan worden gerecreƫerd om de nieuwe werknemer heen. We bieden een 4 daagse werkweek.

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Vergoeding

  • Salaris in overleg
  • Reiskostenvergoeding

lees verder