Zelfstandig werkend bakker

In een klein team werk ben je samen bezig om dagverse producten te maken. Je word opgeleid om zelfstandig degen te draaien van grootbrood, desem, gevuld brood en kleinbrood. Deegverwerken en opmaken tot decoreren. Na verloop van tijd krijg je verantwoording om zelf de lijnen en planning uit te zetten. Een perfecte opstart om zelfstandig te kunnen werken. Ook verwachten we dat je met je theorie naar procesoptimalisatie en kwaliteit kunt kijken. We zijn op zoek naar een communicatief persoon die weet wat hij wil. Ben jij er klaar voor...

  • locatie
    Warnsveld
  • periode
    9-4-2021 t/m 1-12-2022
  • gewijzigd
    09 april 2021
  • beschikbaar
    1

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Opleiding Zelfstandig werkend bakker

Crebonummer: 25722
Leerweg: bol

lees verder