Museum Voorlinden
Museum Voorlinden biedt een totaalbeleving van kunst, natuur en architectuur; een oase in de drukke randstad. Daarbij hoort een prachtig restaurant, gehuisvest in een monumentaal landhuis op het landgoed van Voorlinden. Dit is het kloppend hart van deze culturele hotspot; 365 dagen per jaar ontvangen we daar zowel lokale als internationale gasten. Hier start of eindigt vaak het bezoek aan Voorlinden, maar vinden ook uiteenlopende events plaats, van kleinschalige vergaderingen tot grote feesten en partijen. Je bent onderdeel van ons culinaire team en medeverantwoordelijk voor een optimale beleving van het restaurant van Voorlinden. Je bereidt de gerechten van onze dagelijkse lunchkaart en borrel. Soms zijn er ook evenementen in de avond, waarbij je helpt de diners bereiden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken