Manager / ondernemer horeca

De Bonte Haas Enthousiaste manager/ondernemer horeca gezocht!

Je hebt een dynamische en veelzijdige functie waarbij je niet alleen zorgt voor het dagelijkse reilen en zeilen, maar ook voor een positieve sfeer voor zowel gasten als medewerkers. Je bent een echte teamspeler die weet hoe belangrijk samenwerking is. Elke dag neem je de verantwoordelijkheid voor de aansturing van het personeel, de inkoop en verkoop, de marketing, de financiƫle zaken en het personeelsbeleid. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat zowel gasten als medewerkers met een tevreden gevoel naar huis gaan, wetende dat alles goed geregeld is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die flexibel, stressbestendig, leergierig, creatief en organisatorisch sterk is.

Wat biedt het bedrijf?

Eetcafe de Bonte Haas; Een dynamische en inspirerende leerplek! Bij Eetcafe De Bonte Haas bieden we een dynamische leerplek waar je als leerling of stagiair volop kansen krijgt om je te ontwikkelen in de horeca. Met ons gezellige terras en een gastvrije sfeer is het een perfecte plek om de fijne kneepjes van het vak te leren. Je krijgt te maken met veel uitdagingen, van drukke avonden tot speciale evenementen, waardoor je jezelf continu blijft verbeteren. We geven je ruimte voor creativiteit, bijvoorbeeld bij het bedenken van nieuwe gerechten of het verbeteren van onze service. Daarnaast stimuleren we ondernemerschap, zodat je niet alleen leert hoe een horecazaak draait, maar ook hoe je zelf initiatief neemt en meedenkt over verbeteringen. Wil jij groeien in de horeca en deel uitmaken van een enthousiast team? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder