• locatie
    Waterlandkerkje
  • periode
    1-9-2020 t/m 30-6-2021
  • gewijzigd
    23 juni 2021
  • beschikbaar
    1

Ontwikkel je in dit groeiend bedrijf


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • Plant zijn werkzaamheden
  • Maakt mise en place
  • Past recepten aan
  • Bereidt gerechten en componenten
  • Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • Bestelt benodigde producten
  • Ontvangt en controleert geleverde producten
  • Slaat geleverde producten op
  • Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • Voert menu-engineering uit
  • Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij van de leerling verwachten is dat hij/zij zich professioneel opstelt, leergierig is en open staat voor opbouwende kritiek. In ons bedrijf zullen wij er alles aan doen om de leerling goed te coachen en begeleiden om zo het mooie vak goed te kunnen leren.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een mooie kans om te groeien in een jong bedrijf. Wordt persoonlijk betrokken met het reilen en zeilen van de zaakvoering en zal ook de nodige vrijheid krijgen zich zelf te kunnen ontwikkelen. Uiteraard zal er vanuit het bedrijf voldoende tijd en aandacht zijn naar de leerling toe. Wat is Bistro In den Koning? Waterlandkerkje, gelegen in Zeeuws-Vlaanderen en daarmee een landje apart. Op steenworp afstand van de mooie kust waar de vissers ons moois uit de zee brengen, op pad hier naartoe passeren ze de akkers en weilanden waar onze andere producten groeien en bloeien. We kunnen niet beter zitten dan in dit bourgondisch stukje Nederland alhoewel we ons soms ook wel even Vlaming voelen, kortom het beste van 2 werelden. Ons menu bestaat uit het beste van dit moment, afwisselend, anders, maar met klassiekers als basis, met soms een uitstapje naar de mooie Franse en Vlaamse keuken. ?Maar stiekem blijven we gewoon lekker hier. Want het is hier zo fijn.

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bol

Kenmerken

  • Extra begeleiding
  • Mogelijkheden voor zij-instromers

zoek school

Video Link

lees verder