Kok

Restaurant OH30

Tijdens je opleiding draai je volledig mee in het 'kleine' keukenteam, Je maakt kennis met nieuwe en klassieke technieken. Hierdoor leer je de verfijnde kneepjes van het vak en denk je mee in de organisatie. Samen met de Chef-kok ontwikkel je nieuwe gerechten en krijg je veel doorgroei mogelijkheden en verantwoordelijke taken. Daag jij jezelf graag uit? Dan ben je bij ons zeker op je plek!

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief, eigen initiatief

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder