Business Administration & Control Specialist

Sinds twee jaar is er een volledig nieuw HR-team bestaande uit zes enthousiaste en gezellige collega's. Momenteel ligt het zwaartepunt nog bij de salarisverwerking, maar de ambitie is om het team verder te laten groeien zodat breder HR diensten uitgevoerd kunnen worden bij klanten. Dit jonge team houdt van slim werken en daarom is er gekozen voor Nmbrs. Gebruiksvriendelijke software die veel meer biedt dan alleen salarisadministratie. Jij gaat helpen met het uitbreiden van het gebruik intern en indirect richting de klanten (dashboarden en rapportages mede ontdekken). Zeker ook ga je ondersteunen bij de dagelijkse operationele processen op het vlak van de periodieke verwerking van de salarissen, van het ingeven van mutaties tot het controleren van de loonstroken. Je sluit aan bij het wekelijks overleg ook, je gaat er bij ons "gewoon' bij horen. Uiteraard is er ook aandacht voor jouw leerproces en ontwikkeling!

Naar wie zijn wij op zoek?

Woorden die je omschrijven zijn resultaatgericht, klantgericht, accuraat en gezellig. Je houdt van samenwerken en kennis delen. Goed kan altijd beter. Je bent altijd op zoek naar manieren om iets sneller, slimmer en beter te doen.

Wat biedt het bedrijf?

Met ruim 40 collega's is SmitsVandenBroek een sterke speler in de regio Noord- en Midden Limburg. Klanten zijn voornamelijk MKB bedrijven. De medewerkers zitten dus veel met ondernemers aan tafel en dat zie je terug in de bedrijfscultuur binnen SmitsVandenBroek. Deze laat zich omschrijven als ondernemend, loyaal en betrokken. SmitsVandenBroek is met recht een full-service kantoor. Allen financiƫle, fiscale en HR gerelateerde diensten hebben zij in eigen huis. Niet alleen uitvoerend, maar ook adviserend. Alles goed geregeld voor de klant. En zoals ze met klanten omgaan zo gaan ze ook met elkaar om. Jij gaat je steentje bijdragen aan het loon-HR-team. Je treft hier: -Een gezellig team met gedreven collega's die voor elkaar klaar staan. -Een moderne werkgever waar je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. -Alles goed geregeld voor medewerkers en klanten. -De kans om bij te dragen aan verdere groei van het team en het bedrijf. -Een kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder