Business Administration & Control Specialist

Als Finance Intern draai jij mee binnen het transactionele team van onze Finance afdeling en maak je alle financiële processen van dichtbij mee. Binnen het team krijg jij veel zelfstandigheid en wordt er van je verwacht dat je proactief meedenkt. Het takenpakket omvat een aantal vaste taken zoals: - Het bijhouden van de Accounts Payable mailboxen van alle Trespa entiteiten; - Optreden als aanspreekpunt voor Accounts Payable gerelateerde vragen, zowel intern als extern; - Het verwerken van de inkoopfacturen van alle Trespa entiteiten middels SAP Invoice Management; - Het beoordelen en verwerken van de personeelsdeclaraties van alle Trespa medewerkers conform de gestelde proxy. Naast deze taken zijn er binnen de afdeling veel mogelijkheden om een actieve rol aan te nemen bij actuele Finance vraagstukken waar het transactionele team zich mee bezighoudt en mee te denken aan verbeterprocessen. Daarnaast is er voldoende ruimte om tevens ervaring op te doen bij het Credit Management

Naar wie zijn wij op zoek?

Deze stage is geschikt voor een 3e of 4e-jaars MBO Bedrijfsadministrateur student; - Beschikbaar voor een stage vanaf september 2022 - Zelfstandig en proactief met aandacht voor detail en goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands; - Voelt je thuis in een dynamische, internationale, innovatieve en snelle omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Zoek jij een uitdagende en zelfstandige stage in een internationale omgeving op de afdeling Finance? Dan is deze kans voor jou! Wij bieden: - een mooie stage- en reiskostenvergoeding; - een internationale leeromgeving met de mogelijkheid om de Engelse taal te oefenen; - een fijne werkplek in een groene omgeving, zodat je tussen de middag ook een leuke wandeling kunt maken; - een gezellig en divers team! Heb jij na het lezen van deze vacature zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je cv en een korte motivatiebrief naar hr-services@trespa.com of solliciteer via onze carrière website.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Video Link

lees verder