Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen

Werkina Werkendam B.V. Kom bij ons aan boord en zet je eerste stap in jouw loopbaan als elektromonteur scheepsbouw

Als stagiair of BBL student hoor je er bij Werkina vanaf de eerste dag bij. Je maakt kennis met alle voorkomende werkzaamheden en dat doe je niet door te kijken, maar door te doen. In de werkplaats krijg je een eigen werkplek en ga je aan de slag met gevarieerde assemblage werkzaamheden onder leiding van ervaren elektromonteurs. Op de nieuwbouwschepen op diverse scheepswerven draag je binnen een projectteam actief je steentje bij aan de complete elektrotechnische installatie in machinekamer, stuurhuis en woning. Op de afdeling service ga je met een servicemonteur op pad om storingen op te lossen en onderhoud te plegen. Op welke afdeling je ook terecht komt: er is geen dag hetzelfde bij Werkina; er liggen altijd nieuwe uitdagingen op je te wachten. Je kunt ook switchen tussen de diverse afdelingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten dat je graag een goed vakman wil worden en interesse in de scheepvaart hebt. Dit is noodzakelijk om je vaardigheden uit te breiden en zo de elektrotechnische vaardigheden uit te breiden. We gaan ervan uit dat je op tijd komt, dat jij je netjes gedraagt en je aan de (veiligheids-) regels houdt. Onderstaande competenties zijn belangrijk om goed in je vak te worden en we verwachten dat je daar ook actief aan werkt: productief oplossingsgericht klantgericht/ klantvriendelijk betrouwbaar / verantwoordelijkheidsgevoel flexibel zelfstandig/proactief doorzettingsvermogen collegialiteit en samenwerking

Wat biedt het bedrijf?

Werkina hoort bij de top als het gaat om elektrotechnische installaties in de scheepsbouw. Werkina biedt jou de kans om via opleiding en training on the job allround vakman te worden. Je kunt doorgroeien naar de functie van voorman en projectleider. Bij Werkina wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een sociaal praatje en humor. En we sluiten de werkweek af met een drankje in onze gezellige kantine. Werkina heeft een personeelsvereniging die van alles organiseert en Werkina zorgt ieder jaar voor een heerlijke kerstlunch met gezellige kerstborrel en voor de vakantie voor een uitgebreide barbecue met activiteiten voor het hele gezin. Werkina betaalt een goed salaris, ruim boven cao. Ieder jaar starten er bij Werkina jongeren in een leerling contract, dus je ontmoet hier leeftijdgenoten. Veel collega's zijn als leerling begonnen en hebben hier hun 12,5 of 25-jarig jubileum al gevierd. Hoor jij binnenkort ook bij ons? Voel je welkom! We kijken naar jou uit!

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Begeleiden en uitvoeren elektrotechnisch installatiewerk in de industrie
  • P2-K1-W1 Samenstellen, controleren en testen (complexe) (deel)producten voor industriële systemen
  • P2-K1-W2 Bepalen positie en route componenten en bekabeling voor elektrotechn. industriële systemen
  • P2-K1-W3 Inschakelen en testen van elektrotechnische industriële systemen
  • P2-K1-W4 Instrueren en begeleiden van monteur(s) en bewaken van de planning
  • P2-K1-W5 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder