Als stagiair foodspecialist werk je operationeel mee in één (of meerdere) van de horeca-outlets op het park De Kempervennen. Op het park zijn een 5-tal verschillende restaurants aanwezig en een supermarkt. Daarnaast houd je je bezig met het optimaliseren van de bedrijfsactiviteiten en en bewaken van het bewerkingsproces van de versproducten die gebruikt worden. Dit alles doe je onder begeleiding van je praktijkbegeleider. Jouw takenpakket - Optreden als aanspreekpunt voor onze gasten - Begeleiden van andere medewerkers bij hun werkzaamheden - Je voert voorbereidende werkzaamheden uit en controleert een aantal processen - Samen met je team overtref je de verwachtingen van de gast
Naar wie zijn wij op zoek?
Jouw profiel - Mbo-opleiding tot foodspecialist - Passie voor de horeca - Je bent enthousiast, stressbestendig, flexibel en gemotiveerd - Het beheersen van de Engelse taal is een voordeel
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid - De stagevergoeding is €500 bij een werkweek van 38 uur - Onze restaurants zijn officieel erkend door het kenniscentrum; er is goede begeleiding aanwezig Wat maakt deze stage anders? - De mogelijkheid om te verblijven op het park en gebruik te maken van alle faciliteiten zoals het zwembad, bowling- en tennisbanen - Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron Center Parcs om te werken. Hoe gaaf!
Wat ga je leren?
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- Runt de vestiging
- B1-K2-W1 Voert vestigingsbeleid uit
- B1-K2-W2 Beheert de goederenstroom
- B1-K2-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W4 Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden
- B1-K2-W5 Adviseert over de personeelsbehoefte
- Optimaliseren bedrijfsactiviteiten
- B1-K3-W1 Analyseert bedrijfsgegevens en vormt visie
- B1-K3-W2 Analyseert toeleveranciers en afzetmarkt
- B1-K3-W3 Adviseert over innovaties
- B1-K3-W4 Vormt netwerken en maakt hier gebruik van
- Bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K4-W1 Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces
- B1-K4-W2 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- B1-K4-W3 Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K4-W4 Maakt presentatieplan
- B1-K4-W5 Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces