Als stagiair food professional verwelkom je de gasten in jouw restaurant. Je luistert naar de wensen van de gast en geeft advies over de verschillende gerechten op de menukaart. Teamwork is erg belangrijk voor een food professional, want je werkt veel samen met je collega’s. Op het park zijn een 5-tal verschillende restaurants aanwezig en deze restaurants hebben allemaal een eigen thema met een bijbehorende menukaart. Jouw takenpakket - Gasten ontvangen - Bestellingen opnemen en adviseren over de gerechten die op de menukaart staan - Dranken klaarmaken en samen met de gerechten serveren - Voorbereidingen treffen in het restaurant: tafels klaarzetten, opruimen, - Je probeert de verwachtingen van de gast te overtreffen
Naar wie zijn wij op zoek?
Jouw profiel - Mbo-opleiding tot food professional - Passie voor de horeca - Je bent enthousiast, stressbestendig, flexibel en gemotiveerd - Het beheersen van de Engelse taal is een voordeel
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid - De stagevergoeding is €500 bij een werkweek van 38 uur - Onze restaurants zijn officieel erkend door het kenniscentrum; er is goede begeleiding aanwezig Wat maakt deze stage anders? - De mogelijkheid om te verblijven op het park en gebruik te maken van alle faciliteiten zoals het zwembad, bowling- en tennisbanen - Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron Center Parcs om te werken. Hoe gaaf!
Wat ga je leren?
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid
- B1-K2-W1 Verzamelt klant-, product- en marktinformatie
- B1-K2-W2 Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking
- Verzorgen aangeleverd en af te leveren product
- B1-K3-W1 Draagt zorg voor ontvangst en bewaren van producten
- B1-K3-W2 Draagt zorg voor het verzendklaar maken van producten
- B1-K3-W3 Bewaakt planning
- B1-K3-W4 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K4-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K4-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K4-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K4-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen