Meewerkend horeca ondernemer

Als stagiair meewerkend horeca ondernemer geef je operationeel leiding aan de medewerkers van één van de horeca-outlets op het park De Kempervennen. Op het park zijn een 5-tal verschillende restaurants aanwezig en een supermarkt. In jouw restaurant ben jij het aanspreekpunt voor de gasten en motiveer je het team. Je houdt het overzicht en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Jouw takenpakket - Gasten ontvangen - Bestellingen opnemen en adviseren over de gerechten die op de menukaart staan - Dranken klaarmaken en samen met de gerechten serveren - Voorbereidingen treffen in het restaurant: tafels klaarzetten, opruimen, - Je probeert de verwachtingen van de gast te overtreffen - Begeleiden van de medewerkers van het restaurant waar jij op dat moment staat - Coachen, motiveren en sturen van medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw profiel - Mbo-opleiding meewerkend horeca ondernemer - Passie voor de horeca - Je bent enthousiast, stressbestendig, flexibel en gemotiveerd - Het beheersen van de Engelse taal is een voordeel

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid - De stagevergoeding is €500 bij een werkweek van 38 uur - Onze restaurants zijn officieel erkend door het kenniscentrum; er is goede begeleiding aanwezig Wat maakt deze stage anders? - De mogelijkheid om te verblijven op het park en gebruik te maken van alle faciliteiten zoals het zwembad, bowling- en tennisbanen - Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron Center Parcs om te werken. Hoe gaaf!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder