Meewerkend horeca ondernemer

Strandbar Bombaai Op zoek naar fun en good vibes?!

Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar toppers voor aan de voorkant. Vind je het leuk om gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen, met een glimlach over het terras te vliegen, op uiteenlopende events te staan en ben je een kei in het afwisselen van taken tussen wijklopen, food & drinks runnen, hosten, shiftleader zijn en bar draaien? Dan pas jij zeker in het Bombaai team! Met onze unieke locatie, eigentijds concept en divers team zal geen dag hetzelfde zijn.  Aan de voorkant werken we met een dynamisch team waarbij ieder individu meetelt. Eigen persoonlijkheid en diversiteit zijn belangrijke aspecten voor Bombaai. Een informele werksfeer die we ook graag willen laten zien aan de gasten. Tijdens je stage is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en zal zelfstandig functioneren worden gestimuleerd. Je zal operationeel meedraaien en er voor zorgen dat op de vloer alles vlekkeloos verloopt.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een goede dosis enthousiasme. Verder verwachten we een open, representatieve en gastvrije houding. Ook vinden we het erg fijn als de student bijdraagt aan een fijne werksfeer.

Wat biedt het bedrijf?

What’s in it for you?  Je bent onderdeel van een jong, dynamisch en gemotiveerd team met de leukste collega’s en gezellige uitjes!  Werken op toffe feestjes, borrels en partijen Een unieke en creatieve werkomgeving met het mooiste uitzicht van Zeeland!  Tijdens je dienst zorgen wij voor heerlijke en voedzame maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met ieders wensen Flexibele roosters waarbij we rekening houden met persoonlijke wensen Een passend salaris inclusief reiskostenvergoeding 

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder