Zelfstandig werkend kok

Thermen Resorts: Thermen Berendonck Unieke stageplaatsen bij Thermen Berendonck: Ervaring in verschillende horeca outlets op 1 locatie!

Een stage of leerplek binnen onze Food en/of Beverage afdeling is leerzaam in dynamisch. Met 2 verschillende restaurants binnen Thermen Berendonck heb je eigenlijk 2 stage plaatsen in één! Op de begane grond hebben we de 'Lounge', een a la carte restaurant waar onze gasten kunnen genieten van een kopje koffie met een heerlijk stukje gebak tot het samenstellen van een 3-gangen diner. In ons buffetrestaurant 'Tri Dosha' kan men genieten van een overheerlijk lunchbuffet tussen 12.00 - 14.00 uur of 's avonds een 3-gangen dinerbuffet tussen 17.30 - 20.00 uur. Daarnaast hebben we een 'poolbar' waar onze gasten een heerlijke (alcoholvrije) cocktail kunnen bestellen vanuit het zwembed én is bij mooi weer ook onze buiten bar en -keuken geopend! Op deze manier kun je kennismaken met verschillende concepten tijdens 1 stage! Er zijn zowel BOL, als BBL mogelijkheden gedurende het hele schooljaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Is gastvrijheid jouw tweede natuur en ben jij pas tevreden als je weet dat je gasten het optimaal naar hun zin hebben? Dan hebben wij een mooie stageplaats voor jou in een van onze restaurants en op onze terrassen. Je vindt het leuk om in een horecateam te werken. Je bent leergierig, alert en vriendelijk en vindt het geen punt een stapje meer te zetten als dat nodig is. Herken je jezelf hierin? Neem dan contact met ons op!

Wat biedt het bedrijf?

Je komt stage lopen in een ambitieus familiebedrijf met een ontspannen karakter waar alle ruimte is voor ideeën en eigen inbreng! Je ontvangt leuke kortingsacties mbt onze eigen producten, waaronder toegang tot de sauna’s en genieten van onze eigen professionele keuken tegen zeer aantrekkelijk prijzen. Er is een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden en interne trainingen binnen onze eigen Academy Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voldoende doorgroeimogelijkheden naar een vaste (bij)baan! p.s. mocht je nou voor een andere periode een stage/leerplek zoeken, stuur ons even een berichtje voor de mogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder