Manager / ondernemer horeca

Chogogo Resort Stage Front Office

Werkzaamheden Front Office ? Verlenen van service ? Bediening telefooncentrale (aannemen, doorverbinden of verstrekken van algemene informatie) ? Opstellen, beantwoorden en verzenden van e-mails ? Ontvangen en inchecken van gasten ? Geven van algemene en toeristische informatie ? Aannemen / oplossen van klachten ? Uitchecken van vertrekkende gasten ? Kassawerkzaamheden; verwerken van betalingen, verantwoordelijk voor de betalingen en kassa tellen ? Aansturen van Technische Dienst en opvolging hiervan ? Autoverhuur werkzaamheden (reserveringen plaatsen, auto’s klaarzetten, autohuur afhandelen met de gasten en betalingen) ? Controleren van housekeeping lijsten + verantwoordelijk voor het noteren van extra’s (zoals plaatsen van klamboes, babybedjes, kinderstoelen etc.) ? Klaarmaken van incheckmapjes voor de volgende dag

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel: ? Je volgt een relevante opleiding ? Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift (geen uitgesproken accent) ? Gastgericht ? Beleefd en welgemanierd (Niet te amicaal / informeel naar gasten) ? Oplossingsgericht ? Zelfstandig taken kunnen uitvoeren ? Flexibel ? Representatief en verzorgd uiterlijk (zonder zichtbare tatoeages of piercings) ? Hoog verantwoordelijkheidsgevoel ? Nauwkeurig ? Stressbestendig ? Actieve houding ? In het bezit van rijbewijs ? Minimale leeftijd 18 jaar

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? ? Een uitdagende stage op een van de mooiste resorts van Curaçao ? Unieke kans om alle facetten binnen een resort te leren kennen ? Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling ? Stagevergoeding ? Professionele begeleiding ? Een enthousiast en gezellig team ? Kennismaking met het TIME TO SMILE concept van TUI

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder