Kok

Je gaat meewerken in een jong en enthousiast gedreven keukenteam en je zult hierin bijdragen aan alle voorkomende werkzaamheden, van de mise en place tot het bereiden van de couverts voor lunch en diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwelkomen alle idee├źn van het verzinnen van recepten tot het verzinnen van gerechten, creativiteit is dus zeker op zijn plaats.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een Hotel - Restaurant en verzorgen dus ontbijt, lunch en diner zowel voor hotelgasten als voor de lokale bevolking en toeristen. Er zijn zeker ook doorgroei mogelijkheden. Wanneer het van beide kanten klikt kun je ook na je stage vast in dienst komen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder