Kok

Eetcafe De Winze Werken aan het Water in Wyns!

De student of werknemer begint in het eetcaf aan de 'koude' kant. Hier is de student met zijn/haar collega verantwoordelijk voor het verzorgen van de voor- en nagerechten. Naast het bereiden van deze gerechten is de student/werknemer medeverantwoordelijk voor het verrichten van de voorbereidende en afrondende werkzaamheden, ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers, het controleren van de ingredinten en (half)fabricaten op datum en versheid en het toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP. Op eigen initiatief is het ondersteunen van de chef aan de 'warme' kant ook altijd mogelijk. We enthousiasmeren het meedenken over de menukaart, het verfijnen van gerechten en recepten en het volgen van culinaire trends!

Naar wie zijn wij op zoek?

De vaardigheden die wij vragen zijn een enthousiaste werkhouding en creativiteit. Je beschikt over een goed gevoel voor kwaliteit, service, smaak en presentatie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder