Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen

Kenco B.V. Ben jij die Kanjer die van een beetje spanning houdt en die bij Kenco maritieme elektra en elektronica komt leren?

Tijdens de werkzaamheden bij onze opdrachtgevers krijgen studenten de kans om op praktische wijze kennis en vaardigheden te verwerven op het gebied van maritieme elektra en elektronica. De werkzaamheden kunnen (o.a.) bestaan uit: Verwijderen van niet langer benodigde onderdelen, zoals bijv. dieselmotoren en diverse elektrische en/of elektronische componenten. Trekken en afmonteren van diverse soorten bekabeling, incl. databekabeling en incl. montage van kabelgoten en/of -buizen. Monteren van elektromotoren en aansluiten op schroefassen. Plaatsen en aansluiten van accupakketten, ook bijv. t.b.v. boegschroefsystemen en t.b.v. 12V, 24V en 230V verbruikers. Monteren en aansluiten van diverse elektrische en elektronische boordapparatuur. Denk bijv. aan walstroomaansluitingen, acculaders, omvormers en navigatieapparatuur, zoals kaartplotters, radar en communicatieapparatuur. In bedrijf stellen en inregelen van dergelijke apparatuur. De werkzaamheden verschillen per schip.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een geschikte kandidaat: Beschikt over een professionele en flexibele werkhouding. Is gewend om in teamverband te werken. Is leergierig en beschouwt uitdagingen als kansen. Kan netjes werken. Is mondig en niet bang om vragen te stellen of suggesties te doen. Beschikt (liefst) over eigen vervoer (of minstens over rijbewijs B). Beschikt over een eigen set basisgereedschap. Indien nodig, stelt Kenco speciaal gereedschap ter beschikking. Is bereid om op wisselende locaties werkzaamheden uit te voeren.

Wat biedt het bedrijf?

Kenco biedt uitsluitend plaats aan leerplaatsen voor BBL studenten. Wij kunnen helaas géén stageplaatsen aanbieden. Kenco biedt gevarieerde, uitdagende en leerzame projecten in een dynamische maritieme wereld. Kenco teams bestaan uit kundige vakmensen. Naast goede voorwaarden, biedt Kenco ook interne opleidingen en praktische trainingen. Als het aan beide kanten klikt, is een vaste aanstelling bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Begeleiden en uitvoeren elektrotechnisch installatiewerk in de industrie
  • P2-K1-W1 Samenstellen, controleren en testen (complexe) (deel)producten voor industriële systemen
  • P2-K1-W2 Bepalen positie en route componenten en bekabeling voor elektrotechn. industriële systemen
  • P2-K1-W3 Inschakelen en testen van elektrotechnische industriële systemen
  • P2-K1-W4 Instrueren en begeleiden van monteur(s) en bewaken van de planning
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder