Het Montferland Leidinggevende horeca topper met veel plezier voor het vak!
Leer de fijne kneepjes van het vak door mee te draaien met de verschillende leiding gevende binnen Het Montferland. Je werkt mee aan het fine tunen van de weg naar een perfecte service. Denk hier bij aan het aansturen van personeel en ontwikkelen van helikopter zicht, maar ook het werk achter de schermen zoals het uitwerken van nieuwe strategieën.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enige kennis/ervaring van horeca is wenselijk. Voor de rest is alles aan te leren en begeleiden wij jou graag in dit proces.
Wat biedt het bedrijf?
Een mooi kleinschalig bedrijf boven op de hoogste en oudste Motte van Europa. Deze unieke plek is een broedmachine voor talent en aankomend talent. Ons team is gevarieerd, heeft een expertise op diverse vlakken, serieus en vooral heel gezellig. Het Montferland is divers in vele opzichten: of je nu komt voor een lekker kop koffie, lunch, uitgebreid diner, zakelijke vergadering, gezellige feestavond, romantische bruiloft of rustige overnachting. Bij ons kan men vele kanten op. Help jij mee om deze facetten van ons bedrijf nog mooier te maken? Wij ontvangen je graag.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan